Muziek enzo·Over Mijzelf·Zwijmelen op Zaterdag

Zwijmelen op zaterdag 10 – 2017

Vorige week heb ik helaas verstek moeten laten. Was het hele weekend “uit de lucht”, d.w.z. dat ik geen telefoon had, geen internet, wel teevee, maar tot overmaat van ramp was mijn mobieltje ook nog kapot. Helemaal van de wereld dus. Gevolg is, dat ik nergens ben wezen kijken en/of luisteren.  “Vroeger” wist je niet beter”, maar nu weet je wat er aan communicatiemogelijkheden zijn, en daarom kun je eigenlijk ook niet meer zonder. Ook is het maar goed, dat mij niets gebeurd is (vallen, o.i.d.) want ook via de alarmknop kon ik  niemand bereiken. Pff wat voel je je dan alleen.

Maar dat is gelukkig  achter de rug.  Vandaag dus weer een zwijmel.

Ik ben lid van een seniorenkoor, en onze dirigente heeft het van het lied Scarborough Fair  van Simon & Garfunkel een nederlandse versie en een vierstemmige bewerking  gemaakt. Best wel mooi, maar ook moeilijk. Daarom vandaag genoemd lied (origineel) gekozen. Mooi!

Advertenties

10 gedachten over “Zwijmelen op zaterdag 10 – 2017

 1. Een prachtige zwijmel. Dat moet inderdaad een hele kluif zijn om vierstemmig te zingen. Wat fijn dat je weer aangesloten bent op internet. Een griezelig idee om niemand te kunnen bereiken.

  Like

 2. Prachtige zwijmel. Ja het is erg als alles uitvalt en je zit maar te zitten. Er ligt nog een oud mobieltje in de la bij mij. Nooit meer opgeladen maar ik kan er wel 112 mee bellen in nood.
  Fijn weekend

  Like

 3. Zalig nummer dat ik al kende maar sinds Jeans het in haar uitvoering in seizoen 25 bracht, ken ik het woord voor woord en in een heel mooie emotie met schitterende herinneringen.

  Fijn weekend lieverd.

  Like

 4. Ik las ooit ergens, dat je het beschavingspeil van een land kunt afmeten aan de gevolgen die het heeft als de elektriciteit uitvalt. In dat vak ben ik opgeleid, en verder doorgerold naar de moderne communicatiemiddelen, met name oproepsystemen in zorginstellingen. Mijn gedachtegang stuitert alle kanten op…
  Daarentegen vind ik “”Simon en Carmiggelt”, zoals een ex-collega altijd zei, steeds weer prachtig!

  Like

 5. Voor ons is het een zegen om in de weekends in ons vakantiehuisje wifi-loos te zijn.
  Maar ik kan me voorstellen dat je toch mensen wilt kunnen bereiken…
  Mooie zwijmel!

  Like

Jouw reactie is zeer welkom, bedankt alvast.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s